Pokoj 35
Anotace: Je to popis myšlenek umírajícího člověka před smrtí na lůžku.
Na posteli promočené močí i potem
skroucen v mukách děsivých
srdce probodnuto zmaru hrotem
vzdaluji se od dní zářivých
V temnotách věčné samoty
Na pokoji 35
cestuji do tmy žalu i nicoty
opustit tento svět
Komentáře (3)
Komentujících (3)