Středověk
Anotace: Je to o krásách a hrůzách naší minulosti
Temnota zalévá můj kraj
Přichází čas havranů
Hymno lesů stále hraj
Otvírají se oči démonů
Mágové míchají lektvary
A po hřbitovech zní chorál
Otvírají se astrální otvory
A plamen pomsty vzplál
Na trůn usedá krutý vládce
A vlci hřejí se mu u nohou
Kouř z hranic voní sladce
Z jeho spárů dostat se nemohou
V temnotách se měsíc rodí
A svíce se rozsvítí
Zlo jen další zlo plodí
Naše duše vesmírem se řítí
Kat nasazuje si kápi
A zavládá právo meče
Má mysl se dále trápí
A kolem řeka smrti teče
Přečteno 608x
Tipy 1
Poslední tipující: aley
Komentáře (2)
Komentujících (2)