Tys Má Paní Žal
Anotace: Další z mých básní
Životem nás stále hnal
Věčný všech pocitů král
Nad tvůj hrob se stálé vracím
A nad tvou mrtvolou slzy ztrácím
Tys má princezná temnot
v mém srdci dřevěny hrot
Já ti svou duši upsal
Tys má paní jménem žal
V ránech tak vratkých a
Nocích zatraceně krátkých
Chodím jako velký bílý duch
Co té noci znenadání změnil vzduch
Absinth můj přítel poslední
Teplý proude alkoholu srdce i duši ovládni
Ten co život vzal dal
Tvé jméno jest žal
Komentáře (1)
Komentujících (1)