VOKOUN
Ježíši Maria ty jsi mně dal!!
Co jsem to sežrala, co jsi to žral?!
Ten VOKOUN kulí voči – ve mně se ještě hýbe,
do žaludku mi skočil, to nejhorší však přijde!...
Už tlačím jako zvíře a mám toho fakt dost,
už zevnitř střeva hryže, však ne a ne mně opustiti…
vzepřela se tam kost!
Komentáře (2)
Komentujících (2)