Mráz
Anotace: Další z mých snů
Mrazivá smrt se blíži
A ve kreči řve svět
Stezky života se kříží
A smrti jak by smet
Život mne stále hnal
A děsil do morku kosti
Hudec requiem mi hrál
Odcházím v žalu i zlosti
Ach,moment hrozivě zlý
A přec tak strašně sladký
Nad mou hlavou havrani dlí
Být k bohům blíž na okamžik krátký
Komentáře (2)
Komentujících (2)