Má lásko.....
Anotace: Má nevěsto bílá..........
Ach,nevěsto má bílá
Na koutku zaschlou krev
Byl jsem štasten když jsi žila
Ale zabil tě můj hněv
Ach nevěsto,zdobí tě černý šat
Fascinuje mně tvá chladná tvář
Nenávist i láska se mísi neumím lhát
K ránu odežene mne od tebe slunce zář
Lásko má přinesu ti černé růže
A položím na tvůj skromný hrob
Slza uroněná na tvé rty nepomůže
Polibek na poloshnilou tvář tě nedostane z mdlob
Přečteno 688x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (5)
Komentujících (5)