Vlkodlak
Anotace: Pořád mě na nettu koušou vlkodlaci, tak proto.
Zkrz těžké mraky se měsíc dere,
hrůza a děs se v útrobách pere,
spěchající nohy zvedají prach,
hledají úkryt, jen já nemám strach!
Měsíc se třpytí jak jílec meče,
sevřený bolestí svíjím se v kleče,
s tváře je tlama, v spár mění se prsty,
mé tělo v křečích porůstá srstí.
Krví podlité oči, jak nože zuby,
děsivý zvuk ozve se z huby,
široké nosdry nasají chlad,
ulovit, zadávit, utišit hlad!
Ustrnout v běhu, cvaknou čelisti,
směr rychle se mění za pachem kořisti,
o život běží stezkou přes les
žene jí strach, hrůza a děs.
Mohutný skok, stisk čelistí prvý
sladká chuť masa šťavnatého krví,
to co tu zbyde, bude tu hnít
zabarven krví chce se mi výt.
Přečteno 577x
Tipy 17
Poslední tipující: Anjesis, jehlaspichlas, Indigo, Raziel PsyDearth Characith, Spadlá z nebe, Rolnička, E., Lachailla, Charibeja, Xsa_ra, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)