Ghoul
Anotace: tohle fakt nevím xD
Procházím hromadou neživých těl
až můj úsměv na rtech zkameněl
tu ruka či noha, kus páteře
a to jen kvůli nevěře
Můj žaludek otačí se všemy směry
když shlédnu červa tlustého lezti z těl
zhnuseně otačím svou hlavu
doufajíc v rychlý unik
Slyším za sebou mlaskavé zvuky
tu vypadne mi i meč z ruky
otačím se zděšeně v zad
ghoul se tam snažil na své nohy vydrápat
Ja zved meč do své ruky snažíce se bojovat
upouštím od své snahy se odtud dostat
náhle po mě odevšud zpráchnivělé ruce šahají
a v ten moment vím že mi šanci nedají
pokleknu niže mezi těla tato
a ghoul se přiblíží na délku paže
já prohrál to vím celkem vzato
niže klesá ruka jeho a bere mi život můj
Ja ležím mezi těly mrtvol hnijících
slyším pod sebou mlaskavé zvuky tlejicích
to mlsavě na mne hodují
a další k mému tělu pochodují
By zahnaly svůj hlad.
Přečteno 599x
Tipy 8
Poslední tipující: Nergal, Charibeja, Vratislav, Mademoiselle Drea, Verena, brooklyn
Komentáře (7)
Komentujících (7)