Pokoj 35 III
Anotace: další část do serie básní z temnot pokoje 35
Pod hlavou matrace
Šeptající mi do ucha
Že život jest flustrace
A dobře se mi poslouchá
Stíny tančí na stropě
Každou noc hrají mi představení
Připomínajíce nápis na hrobě
Značí ,že jsme připravení
V mozku nádor a na duši vřed
Připravenou mám rakev hladkou
Temnotou loučí se mnou svět
Vydám se na cestu sladkou
Ach,světlíky jsou stále blíž
A podsvětí mi přívětivě kyne
Ned mou hlavou začal krvácet kříž
A z venku se melodie sladká lyne
Přečteno 616x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)