Noc předjarního úplňku
Vyběhl odněkud černý pes
snad všechno pohltit se chystá
Všechno je možná moje vina
však nemohu se pohnout z místa
Strach ochromil mě jeho síla
smývá rysy z mé bledé tváře
Otevři oči moje milá
jinak se ti už neukáže
Tak vidíš u tvých nohou leží
můžeš ho drbat za ušima
Kdo nezažil ten neuvěří
na strach se rychle zapomíná
Ten černý pes snad patří ke mně
to jen já jsem to nevěděla
Tu černou srst teď hladím jemně
ač potrhaná jsem zas celá
Tak zvláštní pocit nyní mám
vše jiné je než bylo prve
Co vydala jsem znovu dám
zas do poslední kapky krve
Přečteno 526x
Tipy 37
Poslední tipující: Hedvika, Bloodmoon, Glloxy, strašidýlko-střapatý, Innna, fab four, Agniezka, Charibeja, Holis, Juraj Hrom, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)