Močály
Anotace: první sloka je z V a W, další odemě
V a W:
Nad močálem táhnou páry
prej tam v noci tančí čáry máry
a když k ránu mrholí
toulaj se tam mrtvoly
žába kváká
vlkodlaka láká
---
Já:
A na pranýři
sedijó dva upíři
lidem hážó na krk laso
vypijó je snijó maso
a každek chycenej našinec
je do svítání kostlivec
to je přec známá věc
povídala mi to naša bába
která straší děcka ráda
a já jí na to:
Ve škole nás učili
že strašidla nejsů
copak jste sa zbláznili
už se strachy třesu
Učitelka povídala
poroučíme větru dešti
a nevěříme na "pověšti"
A tak jsem se toulal tím močálem taky
jakýpak strachy a saky paky
a teď su upír taky +
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: E., m-maybe, Charibeja, strašidýlko-střapatý, Kapka, hanele m., valaki
Komentáře (2)
Komentujících (2)