Výkřik do tmy
Grimasa němé hrůzy,
a tichý výkřik beze slov,
zas někdo z lidské lůzy,
ve tmě nalezl svůj hrob.
Ten tichý výkřik do tmy,
prosvištěl vůkol temnotou,
a jeho dotek – ač letmý,
naplnil srdce prázdnotou.
Na prahu noci skonal červ,
červem je člověk veškerý,
oltář je plný hmoty střev,
v koutě se válí mozek rozbředlý.
(1998)
Přečteno 475x
Tipy 7
Poslední tipující: Hedvika, Charibeja, PanAlík, Max the Fallen, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)