Ogloj chorchoj
Zmar, zmar, zmar,
všem lidem dobré vůle,
já zdravím všechny mrtvé,
a živými jen pohrdám.
Zmar, zmar, zmar,
všem lidem neustále,
já přeji jim jen smrt,
neb mrtvé mám rád.
Zmar, zmar, zmar,
všem lidem napořád,
já v zoufalství jejich,
vždy posvícení mám.
Zmar, zmar, zmar,
všem lidem bez rozdílu,
já kradu jejich víru,
a v zoufalství je zanechám.
(1999)
Přečteno 502x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Ztracená Tereza, nejsembásník, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)