Actus In Signum Morty
Anotace: V znamení smrťelníka--česky
Povstaň z hrobu dvanácti kamenu,
nechť síla, co je uchována,
se změní v srdce andělů,
což její tvář bude věnována,
slunci nočních démonů...
Povstaň z hrobu křídel snů,
nechť chrámy temné moci,
otevřou tu cestu
a proniknou do hlubin svaté zemi
do kořenů nové éry...
Přečteno 514x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ZuzInQa, Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)