Resurrection
Obrysy myšlenek
na černém sněmu
Pevné jsou navenek
brány Notinghamu
Střeženy ve snech,
do tmy se vpíjí
Představy teskné,
boří je fantazií
Jed z číše života,
králové zvrací
Zmáhá je nicota
a smysly se ztrácí
Však mrtvým zaživa,
smrt bývá zrozením
Kdo mrtev, ožívá
Kdo žil...už není
Přečteno 472x
Tipy 30
Poslední tipující: carodejka, Lea Aura, danaska, Churry, kikis, boštek, Holis, drsnosrstej kokršpaněl, enigman, Bloodmoon, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)