Necrofíl

Necrofíl

Anotace: Necrofílie, pitva, soulož, snězení ...

Už je to tu zas
ten prapodivnej strach
nevím co se se mnou děje
bude ze mě nekro vrah

Už je to tu zas
chuť po krvi teď mám
teď tvý tělo naporcuju
to já mám fakt rád

Křečovitý bolesti máš
střeva tečou proudem ven
lidský jatka prožíváš
za živa tě rozpitvám

Už je to tu zas
ta nekrofilní slast
vomrdám tvý mrtvý tělo
chuť masakrovat !

VŠUDE JSOU TVÝ ČÁSTI TĚLÁ

na zemi je kousek střeva
z lustru visí noha levá
vagína je rozřezaná

SEŽERU TVÝ VNITŘNOSTI

REF :Jseš mrtvá
strčím ti ho tam
pomalu se vystříkám
pocit uvolnění mám

nekrofilní masakr
nekrofilní masakr
nekrofilní masakr
rozpáranej xicht

sadistickej masakr
sadistickej masakr
sadistickej masakr
v kundě zabodlej krucifix

nekrofilní masakr
nekrofilní masakr
nekrofilní masakr
tvý tělo rozčtvrtim

sadistickej masakr
sadistickej masakr
sadistickej masakr
celou tě já pomočim

uříznu ti konečník
motorovovou pilou
zkonzumuju klitoris

zbytky z těla hnijou
blitky z těla chčijou
tekutiny tečou ven
Autor Zachy, 19.04.2009
Přečteno 644x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Fuj, přeháníš to, zbytečný místo...

21.04.2009 00:32:00 | Elgroth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí