Slavnost století
Temná noc svou náruč otevírá,
pro andělé z pekel posílá…
Na ty,který jen sladce usínají.
Již ve vánku zní
ďáblovo požehnání…
Otevře se propast podsvětí,
nechť povstanou všichni prokletí
a ze záhrobí probudí se oběti,
což zvané jsou na slavnost století…
Píseň smrti – prázdné hroby.
Vlčí vití – původ zloby.
Šesté znamení - v temném soumraku.
Odkud pramení,touha přízraků…
Přečteno 435x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Bíša, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)