Noc svätých
Anotace: ...to je len taký pokus...
Nevinné tiene
...zmŕtvychstalých...
tancujú na nočnom chodníku
Na chvíľu sme zabudli,
že storočia odpočívajú v pomníku...
Vrhajú na naše cesty temné svetlo
chvíľu máš pocit, že ti v hlave preplo
V spánku nám však šepkajú do ucha
naše chyby, zlyhania a priania
Pripravujú krvavé povstania
Chcú vojnu a vrátiť sa opäť do dňa
A ja sa bojím, že si prídu po mňa...
Přečteno 362x
Tipy 13
Poslední tipující: poustevník Jirka, Isquieasuus, NikitaNikaT., Holis, Churry, Alasea, Petbab, Bíša, Paulín, kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)