Anotace: Když nic není, ani strach nebere.
Sbírka: Slova, smyšlenky a věci
Tak jsem si přečetla všechny ty rozkošné básničky a skládám hlubokou poklonu před hravostí, vynalézavostí a kouzlem těhle veršíků. Moc jsem se pobavila, díky.
06.05.2009 15:26:00 | danaska