Lidské torzo
Anotace: ...v trávě za svítání
Zbytek z obalu na duši,
--lidské torzo v krvi.
Odříznuli mu obě uši,
neumrtvili nervy.
Kdo to byl? Nikdo se nedozví,
jen prst na zemi zbyl.
Kdo ti odpoví...
Jak dotyčný žil.
Na těle žerou dravci,
v trávě válejí se údy.
Nedalo to velkou práci,
snad zabíjeli z nudy.
Pohřeb nebude se konat,
obličej k nepoznání.
Proč musel tak hanebně skonat.
Torzo v trávě...za svítání..
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)