Rusalka na hradbách
Anotace: kdo znáte Brno, a Petrov a Bašty..pochopíte :D
Jako vítr se prochází hradbami.
Neslyšně za sebou své sukně vleče.
Je bílá, průsvitná a svými prosbami
vzývá mračna k nimž modlí se v kleče
Skrze její ústa bledá
slova bezmoci ven se derou
Nikdo je neslyší, leda..
leda by věřil v tu rusalku bledou
Dopis v obálce černé jak šmír
protnul ji srdce dávno již tomu
A z její duše tak stal se jen netopýr
a odletěl v střemhlav do pekelného domu..
Přečteno 421x
Tipy 18
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, NikitaNikaT., Lité, Emira, labuť, E., strašidýlko-střapatý, Charibeja, Psavec, Lota, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)