Pouliční lampy
Pouliční lampy září jak oči šelem
klamaj tmu jako ty mě svým tělem
Tak jak had tančí v stříbře hadích svleků
ty tančíš s ohněm od počátku věků
Tvé oči žhnou, žhnou plamenem lvic
já taji v nich jak vosk pod žárem svic
Prostě jsi zatla své drápy z podsvětí
do mě, do lidí a do dětí
jež v úplňku vyjí své touhy na měsíc
a jejich životy hasnou jako ten plamen svic...
Přečteno 572x
Tipy 16
Poslední tipující: V e r u n k a, NikitaNikaT., 11prdelka, Lité, labuť, Psavec, E., strašidýlko-střapatý, Charibeja, Emira, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)