Ze Světlíků Mojí Duše
Anotace: tato báseň je reakce na kritiku:jak tristní, jak velmistrovské a původní, tleskám a v křeče se obracím, jen dál, jen dál svá slova opisuj a starým puchem v hlavy neznalých dávej, lži...Ňechť slová má jsou pochopena lépe po přečtení díla tohoto
Demoni písně své mi po nocích pějí
Umlčel jejich hnilobné hlasy bych rád
Poezie je mou poslední nadějí
Potřebuji k tomu opisovat slova snad?
Ja umlčím svůj vnitřní hlas
Slova má jsou vysvobození
Fascinuje mne smrti čas
Mé pocity se ve slova promění
Básně jsou pro mne ne pro lidi
Ochozy plné obdivu nehledám
a ten kdo toto zatím nevidí
Nechť podíva se lépe nic víc nečekám
Komentáře (2)
Komentujících (2)