Anotace: ....................
Sbírka: TAK
Skvělá báseň v rytmu dvojstopého daktylu s parádním zakončením. Dobře se čte a dekadentní námět mne oslovil.
saddova: Já jsem také ze staré školy a preferuji precizní rým. Díky valčíkovému rytmu básně a zachovaném metru přízvučných a přízvučných slabik mi tato asonance vůbec nevadila a někdy je lepší vyzdvihnout obsah na úkor formy. Podle mého názoru je tato kritika neopodstatněná.
20.07.2009 09:51:00 | Kamil Princ