Pitevní stůl

Pitevní stůl

Světlo a zář
pak zrak mě šálí
ta modrá mrtvolnost
a chlad jen pálí

Cítím jak na těle
mi ostří skalpele
obrázky kreslí
proč sem jen umřela
zdalipak zjistí

rudé ty odstíny
vidět sou všude
co skalpel neprolil
hodit se bude

srdce si tluče dál
svou vlastní píseň
SOS zavolá
neb cítí tíseň.

Dotiká, dobouchá
"ještě jsem živá
proč, ale nedýchám?"
hrot ucítila

Jsem živá, jsem a jsem
hádám se znovu
nic na plat
už to vzdám
na pitevním stolu
Autor Elizabeth-Lili, 15.07.2009
Přečteno 772x
Tipy 7
Poslední tipující: Kakušín, 4LJFilip, Lachailla, Bíša, E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

situace tísnivě děsivá, ale jako dílo parádní :o)

21.07.2009 18:30:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel