Anotace: Měl někdo někdy zlý sen? A co zlý jako je tenhle?
každý konec znamená nový začátek ...
jenže smrt není,
jako v počítač. hrách,
že se resetneš všechny proměné,
něco z toho co si měl,
ti zůstane i v další hře
tvým břemenem dál
25.07.2009 12:37:00 | Romana Šamanka Ladyloba