Noc bez spánku

Noc bez spánku

Temná noc...
Ty, ale nemůžeš spát.
Začal si ovečky počítat,
ale ji jich moc.
Tak zkoušíš na stranu se převalit,
do své peřiny se zabalit.

Pak půlnoc odbíjejí hodiny,
temné už příjdou ti křoviny,
které na zahradě máš,
když se z okna podíváš.

Strašlivé věci z tvé skříně lezou ven,
je nebo není tohle sen?
Nakonec se probouzíš s křikem.
Strach ti leze už i břichem.
Autor terca111, 28.07.2009
Přečteno 487x
Tipy 3
Poslední tipující: MalaIzis, Aliklat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pěkné

07.08.2009 00:26:00 | Aliklat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel