Ples příšer
Anotace: další na objednání.. prostě jako básnička asi jde ale jako text k písni to holt není ono..
Skřípění houslí neslo se sálem
divoká vřava zkazila vzduch
upír procházel otrokyní harém
kolem šířil se lidský puch.
Záblesk tesáku a vzrušený vzdech
z jednoho rohu k druhému
ženy přitisknuté na mokrých zdech
závan mrtvého parfému.
V masce i bez ní
příšery tančí
jedny kradou život
jiné nevinnost
lidé i upíři
šaty si máčí
z jedněch čiší pot
z druhých zlost.
Svítící tekutina propálí žaludek
dopad těla pod rej podpatků
schrbený s jehlou navštíví záchůdek
chodba klouže od zvratků.
Okovy chrastí
láhev se dolívá
výkřiky strastí
skvry ne od vína
zkažený rej
zkažená doba
nemrtvý děj
vládnoucí zloba.
Kousky masa padají z balkónu
živých v sále ubývá
Dracula směje se na trůnu
- žádná z otrokyň se nehýbá..
Přečteno 493x
Tipy 4
Poslední tipující: Eleonore, J's .., E.
Komentáře (0)