Bzzzzzzzzzzzz
Anotace: Hororová básnička o tom jak si komár hledá svojí oběť....Bzzzzzzzzzzzz:D
Sbírka:
Život mimo nás
Sotva se setmí už vylézají ze svých úkrytů!
Ty pomalu usínáš a oni
bzzzzzzzzzzz
bzzzzzzzzzzzz
létají po bytě a hledají svou oběť...
bzzzzzzzzzzzz
bzzzzzzzzzzzz
kolem tvé hl
avy krouží
a cítí tvojí krev!
pomalu se přiblíží,
aby tě nevzbudili
usadí se ...
a
Pích
Pích...
Je ráno.
Oni jsou už dáávno pryč.
Zbylo po nich málo.
Jenom pupen,
který svědí čím dál víc.
A zase je noc!
Bzzzzzzzzzzzzzz
Bzzzzzzzzzzzzzz
Přečteno 519x
Tipy 8
Poslední tipující: Kakušín, Boudicca, malý lachtánek, Woski, Kamil Princ
Komentáře (4)
Komentujících (4)