Strach
Anotace: 14.9.2009 ... včera cestou domů v ulici nesvítilo světlo ...
Měsíc se právě ukryl v mracích
Ve tmě se mihl čísi trup
Asi tu řádí vlkodlaci
Na mě si brousí ten svůj chrup
Nesvítí lampa je tma tmoucí
Po hrdle se mi sápe strach
Z temnoty výkřik srdcervoucí
Srdce mi bije na poplach
Tu ze tmy po mně někdo skočí
Ach umřu umřu ještě dnes
Jenomže strach má velké oči
Je to jen kočka - žádný běs
Přečteno 764x
Tipy 30
Poslední tipující: 4LJFilip, Alci, Teop, Charibeja, E., Štěpina G, Špáďa, Bíša, J's .., šuměnka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)