Anotace: Prostě takový momentální nápad. :)
No jo máš pracvdu, jedno však jsem upravila. :)Ale není to dokonalé já vím..
18.09.2009 10:18:00 | Charibeja
Když se na to kouknu celkově, tak pěkné...
Ale abych jenom nechválila (pardon :)). V první sloce máš na každém řádku, krom toho prvního, slovo "však", je to takové divné... A v poslední pro změnu podle mě trochu pokulhává rým, ale to už je na básníkovi, jak se mu co líbí a jak mu co zní :,)
17.09.2009 21:17:00 | E.