Anotace: Předmluva: Hurá!!!!
Pro které? Našince, jestli, pak to oni Pyšnivci dobře příště zažijí!!!! jEN VÍC A HOUŠŤ!!!
18.09.2009 18:52:00 | Mirka Hedbávná
Čest našim zatím nepyšnivcům, ať nám klidně vládnou až do května.
I filip ví líp,
že ropuch již dávno opuch,
podšitej, že zná jen lopuch,
topol, že židli si skopol
a had, že se má pořád rád.
18.09.2009 17:04:00 | Špáďa