Bez srdce
Zas jsem se rouhala
k čemu že srdce mi
K čemu ty city jsou ?
Jen samé problémy
Odpověď podivná
z noci mi zazněla
Tak měj, co chtěla jsi
A možná nechtěla
Mé srdce, oltář
nůž z obsidiánu
V hrůze se odvracím
na druhou stranu
Neboj se, vyjmu teď
srdce tvé z hrudi
Vůbec to nebolí
jen trochu studí
Na kůži zůstane
jizvička jen malá
Proč tolik křičíš ?
Vždyť ses smála
Jiskřivý smích
a ledu zajetí
Dobře už bude Ti
v mém chladném objetí
Přečteno 531x
Tipy 26
Poslední tipující: divoska_jaja, Jean89, NikitaNikaT., Charibeja, E., Jackie3, Skalsky Pavel, Kapka, Jana M., al-pacino, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)