Anotace: Mlč, chci slyšet chvět se vlny.
Mlč.
chci slyšet chvět se vlny
Až půjdeš na pohřeb
zavaž gázou růžím trny
a snaž se usmívat
když vidíš plakat srny
Čí urny zůstanou prázdné?
Kdo zůstane lichý?
Slyšíš dětský smích?
Je tichý
Nikdo neslyší
ho po takové době
MLČ!
...a ticho jako v hrobě...