Dřív si čaj dělala s vodou
Anotace: brilantně vylepšená Holmyho "báseň"
Vzpomínáš?
Je to už ňáká hodina,
co jsi čaj
dělala s vodou
a teď pro samý
smutek nad
hrnkem brečíš,
do hrnku
slzy roníš,
pod hrnkem
sucho.
Víš? do čaje
patří sacharóza,
ty jsi mimóza,
nemá být slaný.
Do koše bylinky
házíš a papír
vodou zalíváš.
(Jakej papír?)
Močíš asi?
Nevím, v záchodě
mokro,
pod záchodem
trubky
a nad záchodem
sama básníkova
trubka.
Komentáře (4)
Komentujících (3)