Když démoni vládnou

Když démoni vládnou

Touhou šel jsi za svým…
Nocí malebnou
Plnou červánků a mlhy
Husté mlhy ve snech démonů…

V tmoucím soukolí
Světlá nitka září
Tys popraven byl neprávem,
Očista začíná…..

Slib Satanům všem dal jsi
Krví vlastní.
A teď i ostatních
Duše jejích se zavírá…..

Pomoc hledal jsi
A našel ,
Ve spárech démonů,
Věčný klid nacházíš…

Teď matku Zem okupovat budeš
Se svými soukmenovci
Ohněm, ukojíš hněv Satnův
Tvé Libido bude smrt bližních…..
Óóóóóóóóó´……smrt bližních…

Připraven jsi rozsévat žal
V srdcích pohrobků
A jejich statky v prach obracíš
Dílo pomsty vzýváš ve vítězné extázi….

Chrochtáš blahem,
Když démoni vládnou
Nad Světem bez slunce.
Politým krví a bujarou nenávistí…
Odmítáš čekat na Zemi dávnou
Satan, Tvůj spasitel dává rozřešení
Do všech pekel přijímá tebe
Na zkoušku ,,,,bez věnce
Autor v.hercik, 10.11.2009
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, boruvka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí