Návrat Temné Víly
Tajemství nosí měsíce zář,
v hluboké noci
je píše jehož tvář...
Do kamenú jezera,
z krajiny snů,
kam v kročí jediná.
Matka všech Upírů...
Třpytí se v obrazech
miliard slov krásy.
Co najdeš v zrdcadlech
všech odstínú vlasy...
Temná víla bílých nocí,
za soumraku vstane zas...
Pán Búh vám buď pomocí,
přišel její čas...
Přečteno 631x
Tipy 12
Poslední tipující: CORONATION, boruvka, Charibeja, Psavec, labuť, Květka Š., Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)