Za dveřmi
Anotace: copak je za nimi?
Maminko, prosím
neotvírej
ty dveře…
Pročpak,
moje maličká?
Totiž
tam v koutě,
tam tma prokletá,
co tak rmoutě
a šíleně klevetá.
Proklíná!
Ta ledová královna,
ve večerní róbě,
mysl mi ukradla
a vrátila zlobě,
dočista čarovná!
Tam číhá šibeničník,
možná i lucifer, mumie,
ne, já nechci být ten hříšník,
co propadá do vln hysterie!
Přečteno 455x
Tipy 1
Poslední tipující: sveřep
Komentáře (1)
Komentujících (1)