Zakázaný tanec
Anotace: o temné bytosti tak trochu jinak:)
V měsíčním světle bílá kůže
a chladný dotyk na tváři
rty plné, rudé jako růže
oči se ve tmě rozzáří.
Pomalu hudba ukolébá
lačně se řasy zachvějí
ohýbají se noční stébla
však dotknout se klasy nesmějí.
A přece se k sobě naklání
tančí ve vánku zvláštní pár
vášeň neklidné ruce pohání
touha vstala ze svých már.
Beze studu pod hvězdami
Život se Smrtí jde ruku v ruce
obklopeni, a přece sami
je jediné srdce tluče.
Zahrada pozdním květem voní
rozvírá se náruč prázdná
plní se, uzavírá - pro ni
opatrnost byla marná.
Slzy po tváři stékají
něžně se upír nahýbá
okvětní lístky padají
dívčin život odplývá.
Přečteno 617x
Tipy 7
Poslední tipující: sveřep, Bíša, Bloodmoon, E.
Komentáře (2)
Komentujících (2)