Přízrak
Anotace: přízrak, duše, kočka
Přízrak se plíží tmou,
čeká až bude za tebou.
Chce zabít osamělou duši,
chudák osoba je v tom až po uši.
Nic ji nepomůže, přízrak
se blíží a hodně kouše.
Vysaje z ní duši, bezvládné tělo pohodí na gauči.
Zbytky ohlodá kočka,
přikrčí se a hned má dvě očka,
svého páníčka.
Komentáře (0)