Nebezpečný klid
Anotace: Hledám vchod na hřbitov - hledám ticho...
Hledám vchod na hřbitov - hledám ticho.
vchod nikde, jenom nebezbečná zeď.
O studené hroty propích jsem si břicho.
Nestalo se mi to nikdy, tak proč teď?
Mám tu soukromí, ale ležím tu s nima,
konečně klid, snad jen trochu zima...
Přečteno 526x
Tipy 5
Poslední tipující: Míša S., Bloodmoon, Charibeja, Gogo.77
Komentáře (0)