Oči
Anotace: Inspiraci jsem našla v básni jedné zdejší autorky. :)
Ty oči dokořán otevřené,
hleděly přímo před sebe,
byly krásné a nevinné
a modré jako letní nebe.
Dlouhé husté řasy je zdobily
nezkrotným půvabem svým,
co zračilo se v nich, co viděly,
to zůstane tajemstvím.
Však něco těm očím chybělo,
zdály se býti smutné
a žádného lesku v nich nebylo,
protože patřily dívce mrtvé.
Přečteno 626x
Tipy 12
Poslední tipující: Anjesis, Monica., 4LJFilip, Kutty, Isquieasuus, Psavec, harmony, Mbonita, Jarka
Komentáře (2)
Komentujících (2)