KDYŽ MÁŠ V NOCI STRACH
Anotace: Jedna z mých rokových písniček
Když máš v noci strach,
tak zavři všechny okna,všechny dveře,
když máš v noci strach,
ach bože,když máš v noci strach!
Když máš v noci strach,
tak rosviť všechny světla,všechny věže,
když máš v noci strach,
ach bože,když máš v noci strach!
Jenže to ti nepomůže,
protože on v noci stejně příjde,
ve váze hrůzou zvadne růže,
pane bože,ať už slunce výjde!
Když máš v noci strach,
tak rychle zavři svoje oči,
když máš v noci strach,
ach bože,když máš v noci strach!
Je v tvých myšlenkách,
proudí ti celým tělem co si počít,
když máš v noci strach,
ach bože,když máš v noci strach!
Nic ti vůbec nepomůže,
protože on v noci stejně příjde,
ve váze hrůzou zvadne růže,
pane bože,ať už slunce výjde!
Komentáře (2)
Komentujících (2)