Temná
Cestička vyhasla,bývala jiskřivá
Míjím strach vytisklý na zátkách od piva
Kameny schované,hlazené od mechu
Vycítí přítomnost vlčího pelechu
Hlas černý,nemocný štěstím se zajíká
Stromy spí.Naoko.Nás se to netýká
Zbabělci,křoviny!Tak aspoň necloňte!
Zůstaňte tmavými!Nekveťte,nevoňte!
Nikdo mě neslyší
Chlapečku,ztratil ses?Zas se mi vysmívá
Schovaný temnotou,slastně si užívá
Na tomto místě ať stanu se kamenem
K lidem již nemůžeš,s tímhletím břemenem
Z dlaní-až zatleskám,včelí roj stane se
Hlavu a ruce mé,potok ať odnese
Zbytek buď pařezem,starým a prohnilým
Vlasy ať vyraší zeleným obilím
Přečteno 1430x
Tipy 5
Poslední tipující: E., Eleonore, Igor Malátný, Polárka
Komentáře (5)
Komentujících (5)