Noc tichá, chladný vzduch...
Anotace: No, prostě...
Sbírka:
Vyznání
Noc tichá, chladný vzduch,
přízrak temný, možná duch.
Noc tichá, chladný vzduch,
poletuje roj mrtvých much.
Noc tichá, chladný vzduch,
tvůj vrah a tiché buch, buch, buch.
Noc tichá, chladný vzduch,
hrob otevřený a hrozný puch.
Noc tichá, chladný vzduch?
Je to on, ten hrozný duch?
Je?
A kdo to je?
Znáš ho ty?
Jde pro tvé útrpy?
Kdo se skrývá za tou tváří?
Čí očka pod maskou září?
Je to duch, vrah, zloduch?
Přečteno 500x
Tipy 7
Poslední tipující: oběžnice, jammes, ilona, Cervenej_cudlik, Charibeja, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)