Anotace: měsíc, uplněk, vlci a sama dívka v lese...
takové docela zvláštní, ale líbilo se mi to. Zvláštní a možná právě proto se mi to zdá pěkné!
04.07.2006 12:34:00 | Santinan Black
v první řadě děkuji za komentář, potěšila mě ta otázka - odpovídám ti v mých komentářích...
a za druhé: moc pěkný, v tvé tvorbičce se opravdu nezapře erbenovský styl, je vidět, že je ti blízký, taky mi vždy byl, takže určitě budu ráda číst dál tvoje strašidelné veršíky:-)
11.01.2006 11:07:00 | Markét
takže za prvé díky za komentář moc moc moc, tvoje báseň se mi líbí i když na takle přímo černé verše moc nejsem lepší je na to jít oklikou:-))
06.01.2006 20:28:00 | Pavel Kotrba