Kdo ti pomůže?
Samotná čekám tu
Na Tebe miláčku
Na Tebe čekám tu
Samotná miláčku
Až z hrobky vylezu
Nehty Ti zaryju
do kůže
Rakev si otevřu
A Tebe zahryznu
Kdo ti pomůže?
Temnou chodbou
rozpadlýho hradu
Za Tebou se,
lásko, tiše kradu...
Přečteno 462x
Tipy 7
Poslední tipující: hypertenze, Šerák, Radek.oslov.Šafárik, Charibeja
Komentáře (4)
Komentujících (4)