Vampire is hungry
Anotace: Opět mé oblibene tema.Komentíky pls
Už k večeři mě volá noc
Už nabírám svou silnou moc
Mučivý hlad už mě trýzní
Už umírám tou strašnou žízní
Čekám až to jídlo potkám
Doufám že ty budeš krotká
Úplně tě vysaju
Píseň smrti dohraju
Vezmu si i trochu masa
Můj žaludek sytý jásá
Na zákusek těď chuď mám
Už se těším-to si dám
Asi si dám malé dítě
Abych už se cítil sytě
Teď jen ňáké děcko najít
A pak si tam k němu zajít
Jako hodný,milý strýček
A uspokojit svůj jazýček
Dílo už je dokonáno
Boužel už se blíží ráno
A s ním zlý a krutý vrah
Už překračuju hrobky prah
Paprsek sem nepronikne
A můj život nezanikne
Už těším se na další noc
Už těším se opravdu moc
Až matka svoje dítě ztratí
A moje chutě život zhatí
Do mojí rakve už jdu spát
O krvi si nechám zdát
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, ilona, Rotorx
Komentáře (0)