Mrtvá víla
Slza teče
malé víle
tvář od křeče
oči bílé
Slyšet v lese
strašný řev
potok nese
víly krev
Maličké tělo
rychle chladne
plakat se chtělo
život vadne
Děsivý pohled
na roztrhlý krk
smrtelný pohled
vrhá zlý vlk
Přečteno 511x
Tipy 8
Poslední tipující: Házté, Holis, ilona, Cervenej_cudlik, CULIKATÁ, Charibeja, E.
Komentáře (2)
Komentujících (2)