Anotace: Mořská Siréna...
Moc děkuju za pochvalu:)
Ten verš "V čase námořní nesmí se vrátit".
No jak to vysvětlit....tu báseň jsem skláda, když jsem byla v 5. třídě a byla jsem mírně(no dobře-silně) ovlivněná kapelou Nightwish. A oni v jedné písničce mají něco jako "Nesmíš se vracet časem" a mě se to hrozně líbilo, tak jsem to tam dala. A pak už mi nepřišlo dobré ten verš vyndat. Toť vše:)
20.09.2010 19:57:00 | Calië
Je tam pár čárek navíc a nerozumím verši:
"V čase námořní nesmí se vrátit".
Jinak je to ale parádní kus, už dlouho se mi nic tak nelíbilo :o)
19.09.2010 19:45:00 | Hesiona-Essylt